Allt är under kontroll med SAUTER Vision Center
 
 

Allt är under kontroll med SAUTER Vision Center

04.06.2015

Den senaste generationen av fastighetsautomation's visualisering är multifunktionell, i ett globalt nätverk för att kunna användas överallt. SAUTER Vision Center 3 sammanför alla system och gränssnitt utrustning och ger en komplett översikt.

Vare sig i mindre byggnadskomplex eller decentraliserat distribuerade lokaler; vare sig i nya fastigheter eller ombyggnationer: med den nya SAUTER Vision Center-programvaran, kan hela fastighetsautomation  övervakas och optimeras på varje plats, när som helst - och på vilken enhet som helst ..

 

Ansluter alla dataflöden

Version 3 av SAUTER Vision Center använder nuvarande IT-standarder såsom HTML 5 och är 100% webbaserad för plattforms- och apparatoberoende system - även på alla mobila  enheter såsom surfplattor och smartphones.

 

Programvaran är öppen mot den aktuella BACnet fastighetsautomations standarden och, samtidigt, är framtidsinriktat med den nya, och också öppen, OPC-UA-gränssnittet. Detta möjliggör nuvarande, pågående och framtida fastighetsautomationsprojekt att integreras direkt och enkelt. Alternativen av integration är inte begränsade till HVAC lösningar, utan är avsedda för alla utrustningssystem.

 

SAUTER Vision Center tar integrationen ett steg längre: den globala automatiseringslösningen har en valfri energiövervaknings modul som lägger till uppföljning och analys av energiförbrukningen till visualisering och driftsfunktionerna. Denna funktion är viktig, särskilt för energimedvetna fastighetsförvaltare.

 

Den personifierade skärmen

Den anpassningsbara skärmen gör att övervakning och analys av de uppgifter som fastighetsautomationssystemet lämnar, kan ändras med avseende på vyer, innehåll, mm  helt individuellt och sedan kunna spara dem och organisera dem som favoriter. Den integrerade klientfunktionaliteten kan användas för att definiera olika vyer för olika användare. Larmfunktioner har också utvidgas, till exempel för att stödja statistiska utvärderingar eller energirelaterade meddelanden.

När SAUTER CASE Suite konstruktion och programmeringsverktyg används för projektering, så är SAUTER Vision Center utrustad med all information som behövs. Detta innebär att datapunkter och bilder, till exempel, från projektering av automationsstationer, kan överföras till övervakningsnivån. Detta förenklar driftsättnings processen avsevärt.

 

» Ladda ner Media Release

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö.

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

 

 

 

SAUTER Group
•    Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
•    Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
•    Har idag ca 2200 anställda, är verksam över hela världen och expanderar
      kontinuerligt
•    Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
      energieffektivitet och hållbarhet
•    Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
•    Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
•    Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
      BACnet International, EnOcean Alliance
•    Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se