Den nya huvudproduktkatalog från SAUTER 2017/18 är nu tillgänglig
 
 

Den nya huvudproduktkatalog från SAUTER 2017/18 är nu tillgänglig

28.03.2017

I många år har SAUTER´s huvudproduktkatalog varit en integrerad del av företagets kommunikation. Som en central referensvolym, är den mycket populär hos kunder, säljare och medarbetare. Den nya katalogen 2017/18 finns nu som tryck, digitalt eller som bäddringsbar e-papper, en smidig e-bok eller som en PDF.

SAUTER huvudproduktkatalog  ges ut vartannat år. Över 500 sidor, med mer än 200 SAUTER produkter, som presenteras och beskrivs i detalj med deras tekniska data. Katalogen erbjuds med standardspråken, Tyska, Engelska och Franska, men översatts också till andra språk, t.ex. Ryska eller Spanska, av de enskilda försäljningsdotterbolagen. I Sverige återfinns den som en snabbkatalog med urval av de flest gångbara produkterna och ges ut varje år.

 

Tydlig referensvolym för etablerade och nya produkter

 

Bortsett från att presentera alla de etablerade SAUTER produkterna, används också katalogen för att presentera de senaste nya produkterna, såsom, B2KL 6-vägs kulventil, SAUTER ecos504 / 505 rumsautomationsstation, ASV 215 VAV kompakt styrenhet, SAUTER ecos311 rumsregulator eller den senaste versionen av SAUTER Vision Center fastighetsövervakningsprogramvara. Även produkter som fortfarande är under utveckling ingår som nya medlemmar i produktfamiljen. Katalogen är indelad i följande produktkategorier: 2-punkts regulatorer, givare (sensorer), regulatorer, ventiler, spjäll och ställdon, HVAC automation och fastighetsövervakningsprogramvara. Detaljerade beskrivningar och tekniska data ger fullständig information om varje produkt. Tabeller för att jämföra serier av liknande produkter finns ytterligare som en källa till information. Denna tydliga struktur gör det möjligt för SAUTER huvudproduktkatalog att alltid ge en god överblick över hela sortimentet och som snabb och bekväm informationsverktyg, är den mycket populär bland både kunder och medarbetare.

 

Strukturerad datahantering tack vare den enskilda källans publicering

 

Att skapa en volym så omfattande som SAUTER’s huvudproduktkatalog kräver inte bara optimal samverkan mellan olika avdelningar i företaget, men ställer också stora tekniska krav på hantering av dessa datamängder. Alla katalogkomponenter, textmoduler , bilder och grafik underhålls av Sauter´s redaktörer modulärt och i media-neutralt redigeringssystem. Ändringar, t.ex. tekniska data görs på en central plats och automatiskt vidarebefordras till alla de moduler som har tillgång till den. Separation av innehåll och utgångsmedia, känd som ”enskilda källans publicering” kan informationen lätt offentliggöras i olika utgångsmedia.

 

 

 

Ladda hem mediarelease här ifrån >>

 

Gå till produktkatalog (Engelsk E-paper) >>

 

Gå till produktkatalog, media val sidan  >> 

 

 

Vill du veta mera eller kontakta oss >>

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

SAUTER Group

 •  Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
 •  Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
 •  Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt
 •  Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
    energieffektivitet och hållbarhet
 •  Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
 •  Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
 •  Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
   BACnet International, EnOcean Alliance
 •  Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se