Enkel hantering av scenarier med SAUTER Vision Center
 
 

Enkel hantering av scenarier med SAUTER Vision Center

07.11.2017

Fastighetsövervakningsprogrammet från SAUTER erbjuder nu en Scenario Manager som är väldigt lätt att använda. Detta och många andra nya funktioner gör SAUTER Vision Center till den optimala lösningen - mångsidig, intelligent och extremt användarvänlig.

 

 

 

SAUTER Vision Center står för omfattande fastighetsövervakning och visualisering i kombination med okomplicerad styrning. Och för att hålla kontakten med ständigt föränderliga förändringar, fortsätter SAUTERS mjukvarulösning kontinuerligt med nya utvecklingar. Fokus är på oavbruten, energieffektiv drift av installationen samtidigt som det säkerställs att det är så enkelt att hantera som.

 

En hanteringslösning för alla scenarier

 

Definitionen av scenarier för fastighetsautomatisering gör en installation mycket enklare att använda. Återkommande situationer kan fördefinieras och tilldelas specifika tidsfönster. För andra fastighetsövervakningsprogramvaror krävs det tidskrävande ingenjörsarbete som vanligtvis måste utföras av en extern specialist. Den nya SAUTER Scenario Manager möjliggör för en fastighetsskötare utan tidigare erfarenhet att definiera och tilldela scenarier i SAUTER Vision Center. Det fungerar på ungefär samma sätt som en kalender och uppnås med några få klick. Den enkla operationen som aktiveras av scenarier i SAUTER Vision Center gör hanteringen av installationerna ännu mer flexibel och ekonomisk.

 

Flexibel rumsautomatisering med SAUTER-systemfamiljen

 

När SAUTER ecos504 / 505 rumsautomatiseringsstationer och de nya SAUTER ecos311 BACnet MS / TP-enheterna kombineras, kan SAUTER Vision Center hantera praktiskt taget vilken fastighetslösning som helst. Till exempel automatisering av rum med öppen design. Med SAUTER Vision Center kan rum och rumssegment flyttas och omplaceras med dra och släpp. Anslutna rum visas i samma färg. Information som är relevant för rummen kan visas i en sammanfattning eller individuellt för varje segment. Det innebär att du i stora projekt och mindre och medelstora system dra nytta av det fullständiga utbudet av funktioner i SAUTER Vision Center.

 

Tydlig visning för projekt av alla storlekar

 

Översiktsbilden i den senaste versionen av SAUTER Vision Center har optimerats så att du kan anpassa den information som ska synliggöras på ett ögonblick. All annan information kan lagras i ett "verktygstips". Så musen passerar över en viss del av systemdiagrammet visas de andra värdena och informationen i en egen ruta.

 

Modulstrukturen i hela produktsortimentet från SAUTER möjliggör problemfri utökning av alla projekt. Ytterligare byggnader och lokaler kan när som helst läggas till SAUTER Vision Center tillsammans med ytterligare energilednings- och underhållsmoduler. Så om du arbetar med en liten anläggning eller ett stort projekt, som fastighetsskötare, kan du dra nytta av samma tydlighet, användarvänlighet och flexibilitet i SAUTER Vision Center. Öppenheten i webbprogrammet innebär att systemet kan nås från var som helst dygnet runt.

 

Väderdata och Smart Update

 

SAUTER Meteo Services möjliggör nu att väderinformation integreras och visas direkt i SAUTER Vision Center. Och här kan operatören också ange vädersymboler, bakgrunder och andra inställningar individuellt och anpassa dem till egna krav.

 

Det finns också en Smart Update-funktion för hela utbudet av funktioner i programvaran. Detta säkerställer att SAUTER Vision Center kontinuerligt är tillgängligt för användaren, även om bilder till exempel ändras eller nya datapunkter läggs till i bakgrunden. Detta garanterar att hela installationen löper smidigt hela tiden.

 


Ladda hem denna mediarelease från denna länk >>>

 

 

 

Vill du veta mera ?

 

Kontakta oss gärna för mer information via vår hemsida https://www.sauter.se/

   

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

SAUTER Group

 •  Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
 •  Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
 •  Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt
 •  Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
    energieffektivitet och hållbarhet
 •  Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
 •  Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
 •  Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
   BACnet International, EnOcean Alliance
 •  Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se