Förebyggande underhåll med: SAUTER Vision Center
 
 

Förebyggande underhåll med: SAUTER Vision Center

01.12.2016

Fastighetssystemet från SAUTER har nu utrustads med en

förebyggande underhålls modul.

Detta gör det möjligt för SAUTER Vision Center för att garantera

kontinuerlig, optimal systemfunktion samtidigt som ännu mer hållbarhet

i fastigheten och energihantering.

SAUTER webbaserade drift- och visualiseringsprogram; som använder standarden HTML5,  lovar ett system av typen ”state-of-the-art” för fastighetsförvaltning. Det centrala verktyget erbjuder användare maximal bekvämlighet i att övervaka och hantera fastighetsautomation från vilken plats som helst. Den nya underhållsmodulen integreras nu helt med fastighetsdriften i SAUTER Vision Center och gör det ännu enklare.

 

Optimal planering för en väl fungerande drift

 

Den senaste versionen av SAUTER Vision Center innehåller en option, en integrerad underhållsmodul  som ger information om och för serviceplanering, driftsättning och förebyggande underhåll. Egenskaperna hos apparater och utrustning registreras, underhållsintervall och kriterier definieras och underhållsarbeten dokumenteras. Förebyggande underhållstjänster hjälper till att upptäcka felkällor tidigt och därmed förhindra fel och förlänga livslängden på system som i slutändan  sänker kostnaderna. Den sparade datan ger värdefull information om systemet och tillåter individuella inställningar för den aktuella drift situationen.

 

Mångsidig och individuell justerbar

 

SAUTER Vision Center stöder både BACnet standard för integrering av individuella system från olika  tillverkare samt anslutning till OPC-servrar för olika protokoll i fastighetsautomationen  (inklusive KNX, M-Bus, Modbus, DALI). Detta gör programmet perfekt för större fastigheter, hela fastighetsbestånd eller decentraliserade lokaler. SAUTER Vision Center är också en idealisk lösning för de kompletta fastighets- och energiledningssystem, laboratorier och läkemedels anläggningar med förhöjda säkerhetskrav.

 

En annan nyhet är Vision Center Studio: Ingenjörsapplikationen som tillåter att små förändringar och uppgraderingar kan göras i SAUTER Vision Center efter igångkörningen . På så sätt kan användarna ändra och justera systemet själv till sina egna behov. Perfekt kundanpassning är nyckeln för att få de bästa resultaten från något ledningssystem.

 

Ladda ner denna Media Release  >>

 

 

  

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

SAUTER Group

 

·       SAUTER Group Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet

·       Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet

·       Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt

·       Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal energieffektivitet och hållbarhet

·       Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden

·       Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration

·       Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE), BACnet International,
         EnOcean Alliance

·       Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se