Kompakt rumsreglering för kritiska miljöer: SAUTER ASV 215
 
 

Kompakt rumsreglering för kritiska miljöer: SAUTER ASV 215

07.02.2017

Den nya VAV kompaktregulatorn från SAUTER, utformad för de höga kraven på det biovetenskapliga fältet, förenar alla viktiga kontrollfunktioner i en enhet.

SAUTER ASV 215 - i kombination med det snabbaste integrerade spjällställdonet.

 

Slutna rum lika som de som används när det gäller på det biovetenskapliga fältet, ställer allt högre tekniska krav på regelkomponenter och kan inte styras av konventionella system. Det behövs ofta flera reglerkretsar och anordningar för att hantera alla funktioner. SAUTER har utvecklat den nya ASV 215 VAV kompaktregulatorn att förena varje funktion i en enhet och optimerat sin samordning med de stränga kontroller av kritiska biovetenskap applikationer i åtanke.

 

Allt I ett

 

Förutom att reglera volymflödet , så reglerar SAUTER ASV 215 VAV kompaktregulatorn också rumsfunktioner så som rumstryck på högre nivå. Installation och driftsättning kan inte bli enklare. Plug-in terminalerna gör att anslutningen enheten går på ett kick. Ingen programmering krävs före uppstart, tack vare den integrerade programvaran. Den kompakta utformningen av SAUTER ASV 215 kräver minimalt utrymme. Detta innebär mindre arbete vid driftsättning, lagring, planering och underhåll samt en drastisk minskning av projektbehandlingstider och kostnader.

 

 

 

SAUTER ASV 215 kan fungera som en fristående styrenhet eller integreras i högre nivå i ett fastighetsautomationssystem via BACnet.

 

 

Garanterad precision

 

 

SAUTER ASV 215 garanterar yttersta precision för att upprätthålla nödvändiga styrningar för att reglera rumstryck , dragskåp och laboratoriestyrningar i alla kritiska applikationer.

 

 

 

Ställmotorn är anmärkningsvärt snabb, med gångtid på endast 3 sekunder, gör SAUTER ASV 215 den enda kompakt VAV-regulator i världen med denna höga hastighet. Den är därför lämplig för alla kritiska miljöer - från laboratorier och renrum till operationssalar eller vårdavdelningar.

 

 

 

VAV kompaktregulatorn från SAUTER kan utökas med manöverdon såsom, SAUTER FCCP 200, bildskärmar och driften kan också integreras i ett överordnat styrsystem, fastighetsautomation med en SAUTER ecos504 rumsregulator , till exempel därför att ge omfattande och energieffektiv  rums- och dragskåpsreglering.

 

 

 

Ladda hem mediarelease här ifrån >>

 

Svenskt produktdatablad (kommer snart att) finns här >>

 

Engelsk produktinformation >>

 

Vill du veta mera eller kontakta oss >>

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

SAUTER Group

 •  Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
 •  Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
 •  Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt
 •  Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
    energieffektivitet och hållbarhet
 •  Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
 •  Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
 •  Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
   BACnet International, EnOcean Alliance
 •  Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se