Mångsidig, kompatibel och effektiv - det nya SAUTER vialoq AVM 215 ventilställdon
 
 

Mångsidig, kompatibel och effektiv - det nya SAUTER vialoq AVM 215 ventilställdon

28.09.2016

SAUTER introducerar ett nytt ventilställdon  med 500N ställkraft och en 20mm nominell slaglängd. Tack vare dess kompatibilitet med kommersiellt tillgängliga ventiltyper , så är den nya SAUTER vialoq AVM 215 idealisk för renoveringsprojekt .

 

 

 De allra flesta av elektriska ventilställdon  med 500N ställkraft har en slaglängd på mellan 10 mm och 20 mm. Med en nominell slaglängd på 8 mm till 20 mm, är den nya SAUTER vialoq AVM 215 ställdonet inriktad på detta område. Detta gör det till en attraktiv lösning för SAUTER OEM-kunder och är särskilt väl lämpad för eftermontering  med många fabrikat på ventilen. 

 

Anmärkningsvärd  energieffektiv

vialoq AVM 215’s synkronmotor är konstruerad för 24V eller 230V matning beroende på vilken modell som används. 230V versionen är lämplig för regulatorer med två-punktsutgångar eller 3- punktsutgångar, medan 24V enheten kan också använda kontinuerlig reglering med en signal på 0-10V. Gångtiden  är 7.5s / mm. Vridmomentberoende avstängning innebär att enheten är särskilt energieffektiv.  Sauters vialoq ventilställdon  är särskilt ekonomiska i stand-by-läge. Och eftersom ventilställdon  spendera runt 80% av tiden i standby-läge och endast 20% i rörelse, så lönar detta verkligen sig. Detta är hur SAUTER vialoq AVM 215 hjälper lägre driftskostnader och hållbart sparar resurser och miljö.

 

Snabb montering och igångkörning

 Monteringen av det nya ställdonet är enkel och sparar installationstid. Det behövs inga verktyg. Den patenterade automatiska ventilkopplingen - standard med SAUTER vialoq - och praktisk elektrisk plug-in modul kan monteras på nolltid..  Underhållsfria  växlande hjälpkontakter kommer också snart att finnas för SAUTER vialoq produktlinje. De kan återkoppla ventilläget  till styrenheten eller utföra växelfunktioner  över hela rotationsområdet. Den har två justerbara kontakter och en nominell växlingskapacitet på 3A vid 250V AC.

 

 

Ladda ner denna Media Release  >>

 

 

Besök gärna vår hemsida för mer information

 

  

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

SAUTER Group

 

·       SAUTER Group Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet

·       Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet

·       Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt

·       Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal energieffektivitet och hållbarhet

·       Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden

·       Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration

·       Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE), BACnet International,
         EnOcean Alliance

·       Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se