Maximalsäkerhet : SAUTER pressostater med SIL2 godkännande
 
 

Maximalsäkerhet : SAUTER pressostater med SIL2 godkännande

02.06.2015

Med SAUTER´s tryckgivare och pressostater, är på den säkra sidan. SAUTER´s pressostater uppfyller de senaste säkerhetsföreskrifterna och är fortfarande lätt att använda.

Endast den bästa kvaliteten är tillräckligt bra för att styra och begränsa trycket i VVS-installationer, eftersom det skall ej finnas något avkall på säkerheten för människor och miljö. Detta är anledningen till att pressostater byggs av SAUTER själva. Dessa enheter övervakar, begränsar och kontrollerar ökning eller minskning av trycket i vätskor, ångor eller gaser

 

 

Tillförlitlig övervakning och lätt att använda

I industrianläggningar, i värme- och ångpannor och för lagring, transport och distribution, SAUTER´s tryckgivare och pressostater garanterar en hög säkerhetsnivå. Även efter långa driftstopp, reagerar mekanismen känsligt och tillförlitligt på de minsta tryckskillnader, och mäter alltid rätt när det behövs. Den övre och nedre kopplingspunkter kan enkelt ställas in efter individuella behov. Dessutom kan anordningarna monteras, justeras och övervakas mycket enkelt och säkert. Tillsammans med sin extremt pålitlig teknik, den robusta konstruktionen av enheten bidrar detta till dess hållbarhet.

 

Mångårig erfarenhet plus internationell certifiering

Pressostater från SAUTER är lämplig för användning i värmeinstallationer, för att övervaka brännare och pannor i fartygsapplikationer och processindustrin. Sauter´s pressostater uppfyller säkerhetskraven i Safety Integrity Level SIL 2 enligt IEC 61508. När säkerhet är inblandad, behöver du mer än bara bra produkter. SAUTER´s mångåriga erfarenhet som specialist för schweiziska kvalitetsprodukter, och deras fulla överensstämmelse med gällande internationella standarder, garantera högsta säkerhetsnivå och långsiktig tillförlitlighet.

 

Mer information finner du på  www.SAUTER.se  under produktdatablad

 

» Ladda ner Media Release

 

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö.

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

 

SAUTER Group
•    Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
•    Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
•    Har idag ca 2200 anställda, är verksam över hela världen och expanderar
      kontinuerligt
•    Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
      energieffektivitet och hållbarhet
•    Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
•    Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
•    Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
      BACnet International, EnOcean Alliance
•    Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se