Ny serie kompakta och kraftfulla grafiska operatörspaneler med pekskärm
 
 

Ny serie kompakta och kraftfulla grafiska operatörspaneler med pekskärm

29.08.2016

Serien EY-OP850 bygger på de senaste teknologierna för HMI-system och är enkel att anpassa för just din applikation. Både med BACnet kommunikation och modbus eller KNX.

 

Operatörspanelerna är försedda med en snabb, ljusstark skärm med hög kontrast och lång livslängd som tillsammans med den robusta konstruktionen och höga kapslingsklassen på IP65 (mot framsidan) borgar för en lång och bekymmersfri drift.

 

Operatörspanelerna har ett kompakt utförande med litet inbyggnadsdjup som tillsammans med ett separat program (SAUTER Mobile Studio) gör det enkelt att placera och montera och driftsätta din operatörspanel.

 

De är alla bestyckade med en serieport (RS485) och en TCP/IP port för enkel anpassning till din applikation.

Anslut flera olika protokoll


Programvaran i EY-OP850 är öppen till den aktuella BACnet IP fastighetsautomation standard och samtidigt, är framtidsinriktad  med den nya, och även öppen, kommande OPC-UA-gränssnittet. Detta gör det möjligt för befintliga, pågående och framtida byggnadsautomationsprojekt som ska integreras direkt och enkelt.

 

Alternativen för integrationslösningar är inte begränsade till HVAC, men är avsedda för alla utrustningssystem, integration kan även ske med : modbus RTU, modbus TCP/IP, KNX IP och BACnet MS/TP.

 

EY-OP850 tar integration ett steg längre: den globala automationslösning har en valfri energiövervakning  modul som lägger till uppföljning och analys av energiförbrukningen till visualisering och driftfunktioner . Denna funktion är viktig, särskilt för energimedveten  fastighetsförvaltning.

 

När SAUTER Mobile Studio programmeringsverktyg  används för programmering, så blir EY-OP850 försedd med all information som behövs. Detta innebär att datapunkter  och bilder, till exempel, från konstruktion av automationsstationerna , kan överföras till ledningsnivå. Detta förenklar driftsättning processen avsevärt även mot våra befintliga DUC/PLC i modulo5 och 3 system.

 

Utföranden

 

EY-850 finns i tre utförande med bildskärms storlek 4.3", 7" och 10.1", oavsett storlek är alla
pekskärmarna av typen Widescreen Display Resistiv Touchskärm med LED-bakgrundsbelysning,
programmerbara med Sauter Mobile Studio, Ethernet, USB och Serial Port , låg vikt och  lågeffektförbrukning och de kan integreras med protokoll såsom: BACnet IP, BACnet  MS/TP,  Modbus RTU, Modbus TCP/IP, KNX  IP

 

Ladda hem denna Media Release >>

 

Besök gärna vår hemsida för mer information, media biblioteket, eller något av produktdatabladen för

EY-OP850F910, EY-OP850F907, EY-OP850F904

 

Ladda hem Svensk broschyr  för EY-OP850 serien >>

 

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 
Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

   

SAUTER Group

 

·       SAUTER Group Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet

·       Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet

·       Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt

·       Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal energieffektivitet och hållbarhet

·       Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden

·       Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration

·       Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE), BACnet International,
         EnOcean Alliance

·       Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se