Rumsautomation på ett enkelt sätt - med SAUTER EY-modulo 3
 
 

Rumsautomation på ett enkelt sätt - med SAUTER EY-modulo 3

02.06.2015

Det nya rumsautomationssystemet från SAUTER är lättanvänd, intelligent lösning för de flesta krav på rumsklimat. Snabb, okomplicerad och individuellt justerbara, SAUTER EY-modulo 3 erbjuder öppen kommunikation och maximal flexibilitet med start från bara två enheter.

Ett rumsregulator och rumsenhet - allt vad en installatör behöver från SAUTER för att anpassa mot de olika kraven från slutanvändaren. SAUTER EY-modulo 3 betyder en öppen kommunikation med BACnet MS / TP. Detta gör det möjligt för regulatorn att interageras enkelt med både den primära installerade energiförsörjningen samt även mot fastighetsövervakningssystemet. Tack vare BACnet, så kan tredjepartssystem eller applikationer såsom belysnings-, fönster- och jalusistyrningar enkelt integreras. Detta möjliggör enkla rumsautomationsprojekt, med en hög grad av planeringssäkerhet och pålitlig funktionalitet, att sättas på plats

 

Flexibel med vittomfattande parametrar
ECOS 3 rumsregulator kan konfigureras fritt och möjliggör många tillämpningar. Alla nödvändiga gränssnitt, in- och utgångar för fläktkonvektorer, kyltak, radiatorer värmare, etc. finns redan integrerade. Tack vare den inbyggda strömförsörjningen, är SAUTER ecos 3 inte bara lätt att använda, men är enkel att installera också. Applikationsparametrar kan överföras snabbt med ett externt minneskort från en styrenhet till nästa.

 

Styra rummets komfort individuellt
SAUTER ecoUnit382 rumsenhet är snygg, elegant och lätt att använda. Det finns fyra knappar för att ange individuella inställningar. Närvaro och frånvaro kan väljas, såväl som andra rumsfunktioner såsom önskad temperatur eller fläkthastighet. Med den inbyggda sensor, mäter enheten den aktuella rumstemperaturen och visar den på en LCD. För att spara energi, så släcks den blåa bakgrundsbelysning av skärmen ned efter en kort tid.

 

Enkel men ändå kommunikativ, är SAUTER EY-modulo 3 en idealisk automationsspecialist för rumsklimat. Dess flexibla parametrering och drift garanterar maximal planering och driftsäkerhet.

.

 

Mer information finner du på  www.SAUTER.se  under produktdatablad

 

» Ladda ner Media Release

 

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö.

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

SAUTER Group
•    Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
•    Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
•    Har idag ca 2200 anställda, är verksam över hela världen och expanderar
      kontinuerligt
•    Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
      energieffektivitet och hållbarhet
•    Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
•    Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
•    Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
      BACnet International, EnOcean Alliance
•    Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se