SAUTER's utbytesställdon: Byte på ett enkelt sätt
 
 

SAUTER's utbytesställdon: Byte på ett enkelt sätt

02.06.2015

Den senaste generationen av SAUTER’s ställdon passar på de flesta ventiltyper, och är kraftfulla, snabba att installera och extremt energisnåla. Varje VVS-installation kan därför renoveras enkelt och ekonomiskt.

 

 

Med SAUTER’s utbytesställdon, så uppnås energieffektiviteten snabbt och enkelt. Kompatibel och mångsidig, de lyftande ställdonen är lämpliga som ersättare i de flesta  installationer. Den är en lämplig styrenhet för flesta typer av ventiler och är lätt att  montera och igångkörning är enkel.

 

Bästa prestanda, maximal flexibilitet
SAUTER’s vialoq AVM 1000 ställdon imponerar med sin enastående effektivitet. Den kombinerar enkel hantering med långsiktig tillförlitlighet, en kraftfull nominell dragkraft och kraftigt minskad energiförbrukning. Detta gör dem till de bästa ställdonen i sin klass.

 

SAUTER’s ställdon passar på många ventiltyper från en rad tredjepartstillverkare. Därför kan du byta ut olika ställdon i din VVS-installation med SAUTER’s sortimentet för att minimera arbetet. Denna kompatibilitet ger dig den flexibilitet som du behöver.

 

Montering och idrifttagning av SAUTER’s vialoq AVM sker snabbt, enkelt och säkert. Med bara två skruvar och den patenterade automatiska ventilkopplingen, montering av ställdonet på ventilen är snabb och okomplicerad. Spindelanslutningen är automatisk. Den avtagbara plug-in elektronikmodulen gör att ställdonet kan anslutas och driftsättas på ett enkelt sätt.

 

Enastående energieffektivitet
SAUTER’S vialoq AVM utbytesställdon förbrukar bara hälften så mycket energi mot jämförbara ställdon. Trots minimal energiförbrukning, tillhandahåller ställdonet maximal prestanda. I standby-läge är det särskilt energisparande. Och det betalar sig, eftersom ställdon tillbringar ungefär 80% av tiden i stand-by läge och endast 20% i rörelse. Den imponerande energieffektivitet som SAUTER’S vialoq AVM har, sparar miljön och resurser på ett hållbart sätt och hjälper dig att minska driftskostnaderna

 

Dessutom produceras inget onödigt avfall vid montering och installation av SAUTER’s vialoq AVM ställdon. Du beställer från SAUTER just de tillbehör till manöverdonen som du behöver för den speciella ventiltypen. Därför vid driftsättning har du installerat alla delar som tillhandahålls och behöver inte göra sig av med eventuella överskotts komponenter.

 

Mer information finner du på http://www.sauter-retrofit.com eller www.SAUTER.se

 

» Ladda ner Media Release

 

» Se även Sauter's adapterlista

 

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö.

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

SAUTER Group
•    Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
•    Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
•    Har idag ca 2200 anställda, är verksam över hela världen och expanderar
      kontinuerligt
•    Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
      energieffektivitet och hållbarhet
•    Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
•    Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
•    Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
      BACnet International, EnOcean Alliance
•    Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se