Tillgänglig Systemanvändning – från en dator, skåpsfront eller surfplatta.
 
 

Tillgänglig Systemanvändning – från en dator, skåpsfront eller surfplatta.

03.06.2015

SAUTER moduWeb Vision med Facility Touch Client’en installerad kan du övervaka hela fastighetsautomationssystemet på ett ögonblick, och enkelt styra den med en pekskärm, var du än är i fastigheten.

SAUTER Facility Touch Client gör varje pekskärm till en styrcentral för hela systemet. Det innebär att du kan använda tabeller, larmlistor, rapporter och kalendrar i SAUTER moduWeb Vision genom att helt enkelt röra vid dem. Du kan komma åt systemet från olika platser: på touch-klienten på monitorn placerad på systemets styrskåpsfront, på en dator i vaktmästeriet eller på en surfplatta var som helst i byggnaden..

 
Flexibel lokalisering och vy
Med SAUTER moduWeb Vision webbserver, kan du använda flera touch-klienter och därmed tilldela olika bildinställningar. Till exempel kan du definiera olika vyer i 2D och 3D för de olika systemens utrustning såsom värme och ventilation. När användaren, du bestämmer när, var och hur du använder den flexibla, mångsidiga och intuitiva manövreringen i visualiseringsprogramet från SAUTER. Genom att använda öppna BACnet / IP-kommunikation som standard, kan en rad olika enheter enkelt integreras via webbservern..

 

Intuitiv drift
SAUTER moduWeb Vision är din professionella visualisering för varje applikation eller system. Oavsett hur du använder det, har det samma användargränssnitt, användarvänlig navigering och up-to-date, ergonomisk gränssnittsdesign. SAUTER Facility Touch Client tillåter optimerad pekskärmsdrift i icke-browser-beroende kioskläge. Den moderna HTML5-standarden säkerställer optimal visualisering av bilder, larm, kalendrar och scheman..

 

.

 

Mer information och demo finner här >>

 

» Ladda ner Media Release

 

 

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö.

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

 

 

 

SAUTER Group
•    Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
•    Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
•    Har idag ca 2200 anställda, är verksam över hela världen och expanderar
      kontinuerligt
•    Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
      energieffektivitet och hållbarhet
•    Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
•    Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
•    Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
      BACnet International, EnOcean Alliance
•    Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se