SAUTER Vision Center | Teknisk fastighetsstyrning | SAUTER
 
 
 

SAUTER Vision Center: central fastighetshantering och visualisering av decentraliserade anläggningar

SAUTER Vision Center är den perfekta lösningen för att utföra och visualisera fastighetsdrift. SAUTER Vision Center är lämplig för både större enskilda byggnader och hela fastighetsparker eller lokaler som är utspridda. Typiska användningsområden är kontorskomplex, företagsparker, universitet och industriområden , flygplatser, tågstationer, sjukhus eller internationellt distribuerade kontorsnät. Det modulära konceptet möjliggör mjukvaran utökas just för att möta kundspecifika krav i varje installation. SAUTER Vision Center kombinerar alla data för hela byggnaden och energihantering, vilket gör den tillgänglig för användaren överallt och när som helst.

 
 

SAUTER Vision Center använder den öppna BACnet standarden, vilket gör att system från alla tillverkare kan införlivas. OPC-UA klient säkrar anslutningen till olika OPC-servrar, vilket möjliggör fullständig konnektivitet med det bredaste utbudet av protokoll i fastighetsautomation (inkl. KNX, M-Bus, Modbus, DALI). Den direkta integrationen av SAUTER moduWeb Vision visualiseringslösning - används ofta för lokal drift - medger okomplicerad integration av små anläggningar i centrala visualisering av  typen SAUTER Vision Center.

 

Naturligtvis stöder SAUTER Vision Center även anslutning av installationer allmänt tillgängliga på marknaden med SAUTER novaNet, så att även äldre installationer kan dra nytta av de nya funktionerna i modern övervaknings programvara, och gamla installationer kan bytas ut, beroende på behov och budget.

 
Campus översiktssida - tillsyn
Fastighetsöversikt för att välja installationer och rum
Rummets hanteringsmodul - visualisering av de individuella rumssegmenten
Rummets hanteringsmodul - flexibel anpassning av de individuella rumssegmenten
 


SAUTER Vision Center
 är en webbaserad fastighetsförvaltnings lösning utförd i HTML5-standarden. Detta möjliggör plattformsoberoende manövrering på smartphones, tabletter eller stationära datorer utan att behöva ställa in komplicerade plugin. Så att personalen kan komma åt från var som helst och när som helst, de nya, individuellt konfigurerbara instrumentpanelerna som en central informationsgränssnitt för installation drift, energiförbrukning och liknande larm och nyckeltal etc. Ytterligare detaljerad information såsom larmrapporter, interaktiva objektlistor, diagram och rapporter kan också nås direkt.


SAUTER Vision Center skickar larm direkt via e-post eller SMS till mobiltelefoner i enlighet med det tilldelade ansvarsområdet. Med ett stort utbud av användardefinierade inställningar och en instrumentpanel som kan anpassas med hjälp av dra och släpp, garanterar SAUTER Vision Center maximal bekvämlighet användaren. Detta möjliggör total koncentration på övervakning och utvärdering av anläggningarna, liksom deras optimala drift, och bidrar till en effektiv, hållbart byggande och energihushållning.

 
Visualisering och användargränssnitt för ventilationssystemet
Dashboard som central informations gränssnitt för driftanläggningar
Dashboard som central informationsgränssnitt för energiförbrukning och tillhörande nyckeltal (standardiserade vyer för stationär dator och tablett)
Enkel knapptryckning via helskärms vy (t.ex. ventilationssystem)
 


Du hittar mer information, datablad etc. för SAUTER Vision Centerproduktsidan.