Skip to main content

moduWeb Unity

En överblick över alla fastigheter: Visualisera, analysera och hantera via molnet

Logo moduweb Unity

Dina fördelar med den lokala visualiseringslösningen

 

Prestanda

Tack vare den ökade prestandan för modulo6-hårdvara är alla automationsstationer utrustade med den integrerade moduWeb Unity-webbservern och har följande funktioner:

  • On-board Building Management System (BMS)
  • Användaradministration
  • BACnet Klient
  • Databas för historiska data och aggregeringar
  • Utökbar minneskapacitet
  • Krypterad kommunikation

modulo 6

Integration

Med nätverkspaketet kan upp till 150 ytterligare enheter från samma BACnet-nätverk konsolideras till en enda moduWeb Unity-server. Det betyder att andra SAUTER BACnet-stationer och BACnet-produkter som gateways från andra tillverkare kan integreras och visualiseras på ett ställe. Den vardagliga driften av alla integrerade stationer sker på just denna webbserver. Små och medelstora system har alltså en effektiv hanteringslösning utan ytterligare investeringar.

BACnet Logo

Säkerhet

Olika tekniska säkerhetslösningar är integrerade i moduWeb Unity. Till exempel måste användare logga in och identifiera sig, och deras handlingar lagras i ett granskningsspår. Åtgärder mot misstänkta attacker samt krypterad kommunikation med den senaste TLS-tekniken ökar säkerheten.

Grunden för detta är den internationella standarden IEC 62443-3-3, som definierar krav på automatiserings- och styrsystems.

Security Shield IEC BACnet SC HTTPS TLC

Användarvänlighet

Tack vare den senaste teknikimplementeringen och den responsiva designen kan moduWeb Unity nås med vilken HTML 5-enhet som helst (smartphone, surfplatta eller PC) som ett Building Management System (BMS). Följande funktioner är möjliga på automatiseringsstationerna:

  • Anpassad visualisering och dynamisering av system
  • Strukturerad visning av data (BACnet-objekt)
  • Skapa och hantera kalendrar, scheman och trendloggar
  • Larmmeddelande och kvittering

Många av moduWeb Unity-funktionerna är tillgängliga direkt eller med bara några få klick. Kund- och projektspecifika konfigurationer kan enkelt implementeras med SAUTER CASE Suite.

moduWeb Unity iPhone Responsive Design

IoT och molnet

moduWeb Unity kan nås antingen direkt som en webbserver eller via API-gränssnitt (RESTful web services) via internet och för molnlösningar. moduWeb Unity erbjuder ett komplett gränssnitt för integration i företag på högre nivå eller applikationer som kräver eller utvärderar information från systemet.

Investeringsskydd

moduWeb Unity erbjuder ett effektivt hanteringssystem för en smidig övergång till en fullfjädrad SAUTER Vision Center BEMS –från projekteringsprocessen till daglig användning. moduWeb Unity gör det möjligt att implementera en lokal reservlösning för drift och övervakning av systemet om molnet tillfälligt är oåtkomligt. moduWeb Unity och SAUTER Vision Center kan användas samtidigt.

moduWeb Unity är kompatibel med sin föregångare moduWeb Vision och är dess naturliga efterträdare. Projekt kan lätt migreras.

Demo server i Basel

Vårt moduWeb Unity demo version i Basel är tillgänglig för dig.
Klicka bara på bilden nedan eller på följande link.

User name: demo
Password: Passwd$$


 

Demo server i Vällingby

Vårt moduWeb Unity demo version i Vällingby är tillgänglig för dig.
Klicka bara på bilden nedan eller på följande link.

User name: demo
Password: $Demodemo$

© 2024  Fr. Sauter AG Alla rättigheter förbehållna