Skip to main content

SAUTER Cloud

Mobila fastighetstjänster

Den vanliga driftskomforten från en Smart Home-applikation i kombination med ett byggnadsautomationssystem och BACnet.
SAUTER Cloud skiljer funktionen av hyresgästerna via smartphone från det professionella fastighetssystemet för fastigheten eller anläggningschefen.

SAUTER Vision Services
Att driva fastigheten från molnet, övervaka energiflöden och energiförbrukningen och optimera driften och kostnaderna – de funktioner som krävs för detta erbjuds av SAUTER Vision Services. Funktionerna och tjänsterna kan användas omedelbart och är alltid uppdaterade. SAUTER Cloud ger datorkraft och minne och sparar informationen pålitligt. Det är inte nödvändigt att ha servrar i byggnaden för fastighetssystemet. Således minskas investeringskostnaderna.

Under resan eller hemma kan du njuta av bekvämligheten med mobil drift av golvvärmen med vår app för din smartphone eller surfplatta.

https://www.eco-climate-control.com/bedienung/

Smart ställdon
Intelligent fältanordningar mappas till molnet. I IoT upplever du sömlös integration i Building Internet of Things (BIoT). Molnet ger värdefull information om underhåll och drift av installationen. Allt detta utan serverinfrastruktur på plats.

Optimering, styrning och reglering av högre nivå utförs säkert och pålitligt i molnet. SAUTER Cloud IoT-kontakt med MQTT och modulo 6 ger länkar till den lokala, fysiska installationen. De lokala automationsstationerna har således mindre att göra och dra nytta av den flexibel skalbara datorkraften och minnet.

modu 690-ZC – Automation i molnet

SENG – SAUTER Engineering

SENG  – SAUTER Engineering

Tillgång till applikationskunskap för smarta byggnader
Från planering till byggnad och idrifttagning till drift och framtida renovering tillhandahåller SENG lösningar för smarta byggnader i molnet.

Planering, montage och idrifttagning drar nytta av ett brett spektrum av färdiga, beprövade lösningar. Operationen och den framtida renoveringen kan komma åt de individuella konfigurationsdata för installationen när som helst. SENG hanterar projektdata ”som build” i molnet.

© 2024  Fr. Sauter AG Alla rättigheter förbehållna