Skip to main content

SAUTER ställer ut på ISH mässan i Frankfurt

27 februari 2019 | media releases

SAUTER ställer ut på ISH mässan i Frankfurt

Vi hälsar er hjärtligt välkommna att besöka oss på ISH mässan i Frankfurt från
11 till 15 Mars 2019. Ni hittar oss i Hall 10.2   monter A61

Digitalisering kan observeras inom alla delar av våra liv och öppnar spännande möjligheter med trender som IoT och molntjänster, särskilt inom fastighetsautomation.

Upplev SAUTER´s hårdvaru- och mjukvaruprodukter på vår interaktiva utställningsplats vid ISH i Frankfurt den 11-15 mars 2019 med ny imponerande intelligens och anslutning samt enastående användarupplevelse.

Och en annan speciell höjdpunkt väntar på dig – för första gången på ISH 2019 i Frankfurt presenterar vi vår senaste SAUTER fastighetshanteringsplattform för specialisten – banbrytande, innovativ och framåtblickande. Bli en del av denna unika händelse!

Vi inbjuder dig att besöka en av våra modererade produktpresentationer som äger rum dagligen kl. 10:30, 13:30 och 15:00 på vår monter i Hall 10.2 / A61 , eller boka en tid för ett besök och prata med någon av våra kunniga medarbetare.

Ladda hem denna media release >>>

 

Vill du veta mera ?

Kontakta oss gärna för mer information via vår hemsida https://www.sauter.se/

Som en ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomation teknik i gröna byggnader, garanterar SAUTER goda klimatförhållanden och komfort i en hållbar miljö. 

Som specialist, SAUTER utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta energieffektiva systemlösningar och erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster för att garantera energi-optimerade byggnad operation. Våra produkter, lösningar och tjänster säkerställer en hög energieffektivitet under hela livscykeln av en byggnad, från planering och byggande fram till drift, i kontorsbyggnader och administrativa byggnader, forsknings-och utbildningsinstitutioner, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar, hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är SAUTER en beprövad systemintegratör, med ett rykte som garanterar kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. Vårt företag ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

SAUTER Group

 •  Baserat i Basel, Schweiz, med världsomspännande verksamhet
 •  Grundades 1910, över ett sekel av tradition och erfarenhet
 •  Har idag ca 2300 anställda, är verksam över hela världen och expanderar kontinuerligt
 •  Helhetslösningar  från en enda källa, med fokus på att ge maximal
  energieffektivitet och hållbarhet
 •  Säker investering plus driftsäkerhet under hela livscykeln för byggnaden
 •  Teknikledande inom fastighetsautomation och systemintegration
 •  Medlem i eu.bac, BACnet Interest Group (BIG-EU) och (BIG-SE),
  BACnet International, EnOcean Alliance
 •  Referenser finns på: www.sauter-controls.com och www.sauter.se
© 2020  Fr. Sauter AG Alla rättigheter förbehållna