Skip to main content

SAUTER Schweiz drar tillbaka deltagande från Swissbau 2022

12 februari 2022 | Okategoriserad

SAUTER Schweiz drar tillbaka deltagande från Swissbau 2022

På grund av det förändrade mässkonceptet för Swissbau 2022 har ledningen för SAUTER Schweiz beslutat att inte delta i år. Företaget kommer att anordna sina egna liveevenemang för att presentera produktinnovationer och höjdpunkter i koncernen för sitt nätverk.

 

Corona-situationen tvingade arrangören att skjuta upp mässan från januari 2022 till maj 2022. MCH Swiss Exhibition anpassade sedan konceptet med evenemanget och återlanserade det under namnet ”Swissbau Compact”. SAUTER Schweiz utvärderade den nya plattformen och beslutade därför att inte delta i år.

André Widmer, VD SAUTER Switzerland, avslutar: ”Tyvärr visade sig uppskjutandet och det nya utställarkonceptet vara olämpligt för SAUTER. I år fokuserar vi på regionala aktiviteter för att få kontakt med kunder och intressenter.”

Ladda ner media release (Tysk) >>

 

SAUTER Schweiz

SAUTER Schweiz, med sitt huvudkontor i Basel, är ett oberoende företag (uppstartat 1998) i SAUTER-gruppen (startat 1910) och erbjuder produkter, expertis och lösningar för fastighetshantering och rumsautomation under hela fastighetens livscykel. I kombination med koncernens huvudkontor har vi nu 350 anställda på vår anläggningi Basel. SAUTERs produkter kännetecknas av Schweizisk kvalitet och täcker de fyra produktområdena: System, Components, Services och Facility Management, och de står för allsidig expertis. Med våra olika dotterbolag och partnerföretag utvecklar och säljer vi innovativa systemlösningar, ökar energieffektiviteten och säkrar på ett hållbart sätt framtidens livsrum .

www.sauter-building-control.ch 

© 2022  Fr. Sauter AG Alla rättigheter förbehållna