Skip to main content

Upplev SAUTER digitalt – på ISH digital 2021!

7 mars 2021 | media releases

Upplev SAUTER digitalt – på ISH digital 2021!

På den ledande mässan för VVS och vatten kommer SAUTER att presentera en virtuell monter och ett interaktivt program som täcker alla aspekter av innovativa hårdvaru- och mjukvaruprodukter för energieffektiv och användarcentrerad fastighets och rumsautomation.

SAUTERs viktigaste visuella vid ISH digital 2021

ISH (”International Sanitation and Heating Fair”) är den ledande branschmässan för VVS och vatten. Den internationella utställningen äger rum vartannat år i Messe Frankfurt. Från 22 – 26 mars 2021 är det dags igen: experter och intresserade kan uppleva tvärhandels teman och trender – exklusivt virtuellt på grund av corona. Som en rent digital händelse erbjuder mässplattformen många möjligheter till information, interaktion och utbyte. Det nya formatet avrundas av ett omfattande konferensprogram med spännande evenemang och föreläsningar för alla målgrupper.

Som specialist med över 100 års erfarenhet är SAUTER en av ISH: s normala utställare. Med produkter och system för energioptimerad drift av fastigheter erbjuder SAUTER sina kunder lösningar som förutspår trenderna inom fastighetsautomation och integrerar dem helhetsmässigt .

I år kan du uppleva SAUTER så digital som aldrig tidigare på två sätt! Förutom ett interaktivt, virtuellt utställningsställ kan du förvänta dig en hel rad nya hårdvaru- och mjukvaruprodukter med imponerande intelligens och anslutningsmöjligheter, såsom den intelligenta ventilmanöverdonet Smart Actuator, den IoT-kompatibla multisensor Smart Sensorn viaSens och den nya SAUTER Digital Services . Det kommer också att finnas ytterligare lösningar och moduler för att öka säkerheten och dataintegriteten, för utökad integration, samt flera applösningar för mer bekvämlighet och en förbättrad användarupplevelse inom fastighets- och rumsautomation.

För mer information om hur du deltar, besök vår ISH-webbplats (på tyska) ish.sauter-digital.com. Passa på att ta reda på våra höjdpunkter, nätverk och boka möten redan innan mässan startar!

Ytterligare information : ish.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

» Ladda ner Media Release

Om SAUTER

Som ledande leverantör av lösningar för fastighetsautomations teknik i gröna byggnader, säkerställer SAUTER goda klimatförhållanden och en känsla av välbefinnande i hållbara miljöer. SAUTER är specialiserad på att utveckla, producera och marknadsföra produkter och system för energieffektiva totallösningar och erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att säkerställa den energieffektiva driften av fastigheter. Våra produkter, lösningar och tjänster möjliggör hög energieffektivitet under hela livscykeln i en fastighet – från planering och konstruktion till drift – i kontor och administrativa fastigheter, forsknings- och utbildningsanläggningar, sjukhus, industribyggnader och laboratorier, flygplatser, fritidsanläggningar , hotell och datacenter. Med över hundra års erfarenhet och en historia av teknisk know-how, så är  SAUTER en beprövad systemintegratör som står för kontinuerlig innovation och schweizisk kvalitet. SAUTER ger användare och operatörer med en översikt av energiflöden och konsumtionen så att de kan följa utvecklingen av sina kostnader.

 

SAUTER Group

 

© 2021  Fr. Sauter AG Alla rättigheter förbehållna